Γιατί να επιλέξετε τη σχολή μας ;

  • Γιατί ό χορός δεν είναι απλά μια ευχάριστη απασχόληση.
  • Γιατί ο χορός είναι έκφραση και δημιουργία.
  • Γιατί ο χορός είναι παιδεία ψυχής και σώματος.
  • Γιατί ο χορός είναι χαρά και ανάγκη.
  • Γιατί η διδασκαλία του δεν είναι απλή υπόθεση, απαιτεί  εξιδεικευμένες γνώσεις, ταλέντο, μεράκι, αγάπη και σεβασμό  για τα παιδιά και τη δουλειά.

Προσοχή !

Δικαίωμα να διδάξουν  μπαλέτο ή και σύγχρονο   χορό έχουν μόνο όσες σχολές έχουν πάρει τη σχετική ειδική άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού ή τις Περιφέρειες, όπως ορίζει ο Ν. 1158/81, σε συνδυασμό με το Π.Δ. 457/83 και ο Ν. 1348/83. Η άδεια αυτή αποτελεί την  πιστοποίηση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις  για την ορθή και ασφαλή διδασκαλία του έντεχνου χορού, ιδίως στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.  Η σχολή μας είναι η μοναδική στην  περιοχή Μάνδρας  και  Μαγούλας που έχει αυτή την άδεια.

Μουσικοκινητική αγωγή  - Προπαιδεία μπαλέτου

STJ0009Είναι το μάθημα για την πιο τρυφερή ηλικία και αποτελεί την πρώτη επαφή των παιδιών με την κίνηση και τη μουσική. Τα παιδιά συναντούν τον ρυθμό την κίνηση και τη μελωδία. Αποκτούν αίσθηση του χώρου, του χρόνου και του ρυθμού και αναπτύσσουν τις δεξιότητες του σώματος και νου. Μαθαίνουν μέσα από τη κίνηση να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους. Το σώμα προετοιμάζεται για τα μελλοντικά πιο τεχνικά μαθήματα χορού.  Και όλα αυτά σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον γεμάτο έμπνευση και φαντασία, όπως επιβάλλεται από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτή της ηλικίας.Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι αν η προσέγγιση αυτής της ηλικίας δεν γίνει με τον σωστό τρόπο τα παιδιά απογοητεύονται και θέλουν να εγκαταλείψουν τον χορό πριν ακόμα τον γνωρίσουν.

Φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις μας

Go to top