Η σχολή μας

Η σχολή ιδρύθηκε το 1996 και από το 2001 λειτουργεί σε σύγχρονες, ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν για αυτό το σκοπό. Είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού. Φιλοδοξία μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και η προαγωγή της τέχνης του χορού, όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας με τις ιδέες και την αισθητική του κλασικού και σύγχρονου χορού, μακριά από αυτό που συναντάμε σε φαντασμαγορικές τηλεοπτικές εκπομπές και τους χορούς για κέντρα διασκέδασης. Θέλουμε ακόμα να επισημάνουμε οτι για εμάς ο χορός δεν είναι μόνο για τα παιδιά με  ταλέντο,  ή αυτά με το ιδανικό σώμα, ούτε μόνο για αυτά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό. Ο χορός είναι για όλους, γιατί όλοι μπορούν να ωφεληθούν μέσα από τη μύηση στο χορό, ανεξάρτητα ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν στη ζωή τους. Ο χορός είναι γύμναση μυαλού και σώματος, καλλιέργεια της ψυχής, της κοινωνικοποίησης, της αυτοεκτίμησης, της αυτοπειθαρχίας και της  καλλιτεχνικής ευαισθησίας.

 Στα παιδικά τμήματα γίνονται δεκτά παιδιά από την ηλικία των τριών ετών. Λειτουργούν επίσης τμήματα ενηλίκων και απευθύνονται σε όλους θέλουν να γυμναστούν με τον ξεχωριστό τρόπο που εμείς προτείνουμε.

Θέλουμε και προσπαθούμε η σχολή μας να είναι ένας  χώρος  εκπαίδευσης και άσκησης που να είναι ζωντανός, δημιουργικός και φιλικός.