Γιατί να επιλέξετε τη σχολή μας ;

  • Γιατί ό χορός δεν είναι απλά μια ευχάριστη απασχόληση.
  • Γιατί ο χορός είναι έκφραση και δημιουργία.
  • Γιατί ο χορός είναι παιδεία ψυχής και σώματος.
  • Γιατί ο χορός είναι χαρά και ανάγκη.
  • Γιατί η διδασκαλία του δεν είναι απλή υπόθεση, απαιτεί  εξιδεικευμένες γνώσεις, ταλέντο, μεράκι, αγάπη και σεβασμό  για τα παιδιά και τη δουλειά.

Προσοχή !

Δικαίωμα να διδάξουν  μπαλέτο ή και σύγχρονο   χορό έχουν μόνο όσες σχολές έχουν πάρει τη σχετική ειδική άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού ή τις Περιφέρειες, όπως ορίζει ο Ν. 1158/81, σε συνδυασμό με το Π.Δ. 457/83 και ο Ν. 1348/83. Η άδεια αυτή αποτελεί την  πιστοποίηση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις  για την ορθή και ασφαλή διδασκαλία του έντεχνου χορού, ιδίως στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.  Η σχολή μας είναι η μοναδική στην  περιοχή Μάνδρας  και  Μαγούλας που έχει αυτή την άδεια.

Hip - Hop

Τo Hip – Hop δεν μόνο μουσική, δεν είναι μόνο χορός αλλά μια ολόκληρη κουλτούρα. Σαν χορός είναι μια ωραία άσκηση του σώματος αλλά και τρόπος εκτόνωσης. Η τεχνική είναι σαφώς ''ελεύθερο στυλ''  και ο αυθορμητισμός είναι βασικό του  στοιχείο. Άλλωστε αυτό δηλώνει το ξεκίνημα αυτού του χορού από της φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης, όπου  οι χορευτές ήταν αυτοδίδακτοι και προσπαθούσαν να εκφραστούν, ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική,  μέσα από την κίνησή τους. Είναι  αερόβια άσκηση, καθώς οι κινήσεις του είναι ρυθμικές και έντονες, με ελεγχόμενο συντονισμό ή απομόνωση των μελών του σώματος. Το Hip Hop σέβεται το προσωπικό στοιχείο του καθένα.  Είναι ένας έντονος  και εκφραστικός χορός,  για αυτό συναρπάζει τα παιδία και τα παρακινεί να χορεύουν ολοένα και περισσότερο.

Φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις μας

Go to top