Γιατί να επιλέξετε τη σχολή μας ;

  • Γιατί ό χορός δεν είναι απλά μια ευχάριστη απασχόληση.
  • Γιατί ο χορός είναι έκφραση και δημιουργία.
  • Γιατί ο χορός είναι παιδεία ψυχής και σώματος.
  • Γιατί ο χορός είναι χαρά και ανάγκη.
  • Γιατί η διδασκαλία του δεν είναι απλή υπόθεση, απαιτεί  εξιδεικευμένες γνώσεις, ταλέντο, μεράκι, αγάπη και σεβασμό  για τα παιδιά και τη δουλειά.

Προσοχή !

Δικαίωμα να διδάξουν  μπαλέτο ή και σύγχρονο   χορό έχουν μόνο όσες σχολές έχουν πάρει τη σχετική ειδική άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού ή τις Περιφέρειες, όπως ορίζει ο Ν. 1158/81, σε συνδυασμό με το Π.Δ. 457/83 και ο Ν. 1348/83. Η άδεια αυτή αποτελεί την  πιστοποίηση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις  για την ορθή και ασφαλή διδασκαλία του έντεχνου χορού, ιδίως στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.  Η σχολή μας είναι η μοναδική στην  περιοχή Μάνδρας  και  Μαγούλας που έχει αυτή την άδεια.

Γυμναστική - Pilates

Το μάθημα της γυμναστικής αυτής περιλαμβάνει ασκήσεις από Pilates,Υoga και Barre a terre. Σκοπός μας είναι η ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, να αποκτήσουν οι μύες ελαστικότητα και ευλυγισία χωρίς να αυξηθεί ο όγκος τους. Η ενδυνάμωση του κέντρου του σώματος, δηλαδή  η περιοχή των κοιλιακών και γλουτιαίων  μυών, είναι το κομβικό σημείο της γυμναστικής αυτής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα σώμα με γραμμωμένους μύες, στενούς γοφούς,  δυνατούς ραχιαίους  και ευθυτενή σπονδυλική στήλη.  Ανακουφίζονται επίσης  πόνοι κύρια της μέσης και του αυχένα. Η ισορροπημένη ανατομική στάση του σώματος που εξαρτάται από την στήριξη της σπονδυλικής στήλης, επιτρέπει μία πιο καλή  λειτουργία όλου του οργανισμού. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού, καλύτερη οξυγόνωση μέσω της αναπνοής και καλύτερη λειτουργία του νευρικού συστήματος, μέσα από την επιμήκυνση της σπονδυλικής στήλης, καθώς ανοίγουν τα διαστήματα ανάμεσα στους σπονδύλους από όπου ξεκινούν τα νεύρα.  Από τα πρώτα μαθήματα   οι ασκούμενοι έχουν την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα πλήρως θεραπευτικό πρόγραμμα  με αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο διάστημα χωρίς να νοιώθουν κόπωση. Νοιώθουν  γεμάτοι υγεία και ενέργεια σωματική και πνευματική, αποβάλλοντας στρες και εντάσεις, εξ' αιτίας και των ενδορφινών που παράγονται από τον οργανισμό κατά την διάρκεια της άσκησης. Και για όλα αυτά συντελούν το όμορφο περιβάλλον του χώρου μας και το εξαιρετικό κλίμα που διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια του  μαθήματος  ανάμεσα σε ασκούμενους και διδάσκοντες. Το μάθημα απευθύνεται σε όλους, ξεκινώντας   από αυτούς  που κάνουν  καθιστική ζωή και ίσως δεν έχουν γυμναστεί ποτέ, μέχρι  και σε αθλητές.

Φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις μας

Go to top